nieuws


Bike2build   Xycletracx
Datum: 19 februari 2003
Rubriek: Overig

Veldtoertocht van LWC is massaal bezocht

LOSSER - Mountainbikers zijn over het algemeen geen watjes. Dat het gistermorgen, tegen een uur of acht nog enkele graden vroor, deerde ze niet. Vanuit de hele land waren ze naar Losser gekomen om deel te nemen aan de prachtige Bentheimerwaldtocht van de Losserse Wielerclub (LWC). Er waren maar liefs 1008 betalende deelnemers.

De deelnemers kwamen van Tilburg tot Lauwersoog en van Denekamp tot Amsterdam. Opmerkelijk was dat zestig procent van de deelnemers niet bij een georganiseerde fietsclub zat. De enorme toelooop, op de A1 reden de deelnemers bijna in colonne richting startlocatie, was voor LWC reden om de start te vervroegen van negen uur naar half negen.

Op de binnenplaats van het kasteel in Bad Bentheim was het gezellig druk. De eigenaren Prins Rheinhard en Prins Oscar waren zeer tevreden over de wijze waarop de deelnemers zich gedroegen.

Er is slechts een ongeval gebeurd. Een vrouw viel van haar fiets en werd door de EHBO doorgestuurd naar de eerste hulppost in het ziekenhuis. Haar kin moest worden gehecht en er werd een drukverband om haar knie aangelegd.

Copyright 2003 De Twentsche Courant Tubantia

 

Heb jij ook een nieuwsbericht, team of route info?!.. organiseert je club een atb tocht?!
Deel het met je mede bikers. Mail het naar ons en wij plaatsen het ! Alvast bedankt !


Copyright © 2000 - 2019  Mountainbike.nl
All rights reserved by Rogier Mensink & Mountainbike.nl CREW Lees onze Disclaimer

Mountainbike.nl is een initiatief van de bikers van eGate Internet Solutions.