nieuws


Bike2build   Xycletracx
Datum: 8 oktober 2012
Rubriek: Product-nieuws

BBB Strike koplamp met 500 Lumen

IM: Bikers die niet fietsen na zonsondergang, weten niet wat ze missen. BBB verlichting is krachtig genoeg om, ook als het donker is, je prima te vermaken op de donkerste paden.De nieuwe krachtige BBB Strike koplamp met interne batterij is uitermate geschikt voor gebruik zowel op de weg als in het terrein. De HighPower koplamp, die al diverse testen heeft gewonnen, is voor 2013 herontworpen en geüpdatet tot de HighPower 2.0. Monteer verlichting en maak nog meer kilometers!

STRIKE

De Strike is een lichtgewicht en compacte USB-oplaadbare koplamp. Je kunt kiezen tussen de Strike 300 (BLS-71) met 300 Lumen XP-G CREE LED of de Strike 500 (BLS-72) met 500 Lumen XM-L CREE LED. Hoewel deze lampen een verschillende Lumen-waarde hebben, hebben ze dezelfde Lux-waarde (28 Lux op 10 meter). Dit komt omdat Lux de hoeveelheid licht (Lumen) op een bepaald oppervlak is, terwijl Lumen de totale hoeveelheid uitgestraald licht (in alle richtingen) is. De Strike 500 spreid de totale hoeveelheid licht over een groter oppervlak.

Beide Strike lampen maken gebruik van de verwisselbare USB-oplaadbare interne EnergyBar (BLS-93) batterij als energiebron. Om de warmte die vrijkomt bij het branden van de LED optimaal te beheersen functioneert het  zilveren of gouden aluminium gedeelte in de kop functioneert als Airflow Cooling System (ACS). Dit luchtgekoelde systeem voorkomt oververhitting van de lamp.

De Strike heeft 5 standen: extra hoog vermogen, hoog vermogen, normaal vermogen (BLS-71 14 uur brandtijd, BLS-72 8 uur brandtijd), laag vermogen en knipperlicht. Wisselen tussen de standen kan met de ingebouwde multifunctionele waterdichte rubberen schakelaar die tevens als batterijindicator functioneert; lege batterij (rood licht), lamp aan (blauw licht) en opladen (blauw knipperlicht).

De Strike is eenvoudig the monteren TightFix bracket (BLS-94)met instelbare hoek, die past op zowel standaard als oversized stuurdiameters.

De Lithium ion polymeer (2300mAh 3.7V) accu van hoge kwaliteit wordt ook los verkocht (BLS-93).

De Strike 300 en Strike 500 zijn verkrijgbaar in het zwart of wit.

BLS-71, Strike 300, adviesverkoopprijs € 85,00

BLS-72, Strike 500, adviesverkoopprijs € 99,95

BLS-93, EnergyBar, adviesverkoopprijs € 22,50

BLS-94, TightFix, adviesverkoopprijs € 6,50

HIGHPOWER 2.0

De HighPower 2.0 is een compacte lichtgewicht (85 gram) koplamp met externe batterij.

De krachtige XPG-R5 CREE LED levert 300 Lux (at 10 m) aan licht, wat meer dan genoeg is om een helder zicht op je route te hebben. De waterbestendige, aluminium behuizing functioneert als Airflow Cooling System (ACS). Dit luchtgekoelde systeem voorkomt oververhitting van de lamp.

De HighPower 2.0 heeft 4 standen: normaal vermogen, hoog vermogen, extra hoog vermogen en knipperlicht. Wisselen tussen de standen kan met de ingebouwde waterdichte rubberen schakelaar die tevens als batterijindicator functioneert.

De HighPower 2.0 kan gemakkelijk gemonteerd worden met de 360 graden draaibare siliconen StrapMount bracket. De StrapMount past op zowel standaard als oversized stuurdiameters en op de HelmetMount (BLS-69) helm bracket.

Een ultralichte (145 gr) en compacte (85 x 40 x 25 mm) Lithium batterij kan op verschillende plaatsen op de fiets aangebracht worden met behulp van de meegeleverde klittenband. De accu is uitgerust met een waarschuwingsindicator. De oplaadduur bedraagt gemiddeld 3 uur en het systeem is beveiligd tegen kortsluiting, overbelasting en volledige ontlading.

De HighPower 2.0 kan worden uitgebreid met de HighPower 2.0 & ExtensionCable (BLS-66) om als dubbele koplamp te functioneren

BLS-65, HighPower 2.0, adviesverkoopprijs € 139,95

BLS-66, HighPower 2.0 & CableSplitter, adviesverkoopprijs € 79,95

BLS-69, HelmetMount & ExtensionCable, adviesverkoopprijs € 10,95 

ECOBEAM

Zien en gezien worden met de BBB EcoBeam. Deze liggewicht en compacte koplamp is de ideaal verlichting  voor woon-werkverkeer. De heldere 0,2 watt LED geeft niet alleen voldoende licht om te zien waar je heen fietst, maar ook genoeg licht zodat het andere verkeer je ziet fietsen.

De EcoBeam heeft een ingebouwde rubberen, waterdichte schakelaar in dezelfde kleur als de StrapMount-strap.. We hebben vier verschillende kleurcombinaties ontworpen: zwart/wit, zwart/rood, wit/blauw en wit/zwart, om bij bijna elke fiets te passen. Dankzij het spaarzame stroomverbruik van de EcoBeam gaan de batterijen langer meer. Maar als het toch nodig is, kunnen de 3 “AAA”-batterijen worden vervangen door de gesealde TwistLock kop los te draaien.

Heb je ook nog een achterlicht nodig om gezien te worden, is de EcoBeam, een combinatie van de BLS-75 Ecobeam koplamp en het BLS-52 RedLaser LED achterlicht, misschien een goede optie voor jou!

BLS-75, EcoBeam, adviesverkoopprijs € 18,95

BLS-76, EcoCombo, adviesverkoopprijs € 26,95


 

Heb jij ook een nieuwsbericht, team of route info?!.. organiseert je club een atb tocht?!
Deel het met je mede bikers. Mail het naar ons en wij plaatsen het ! Alvast bedankt !


Copyright © 2000 - 2018  Mountainbike.nl
All rights reserved by Rogier Mensink & Mountainbike.nl CREW Lees onze Disclaimer

Mountainbike.nl is een initiatief van de bikers van eGate Internet Solutions.