nieuws


Fietsenwinkel Ten Tusscher American Eagle - First Olympic Champion Bike2build O store - Oakley concept webstore
Disclaimer

Initiatief
De website Mountainbike.nl is een particulier initiatief van een aantal fanatieke mountainbikers.

Disclaimer
De redactie onderhoudt deze website als service aan iedereen die in mountainbiken is ge´nteresseerd. De redactie besteedt voortdurende zorg en aandacht aan de samenstelling van deze website en de juistheid van de opgenomen gegevens. De redactie aanvaardt echter geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van www.mountainbike.nl of met de tijdelijke onmogelijkheid deze site te kunnen raadplegen.

Copyright
Daar waar het geen zelf ontwikkeld materiaal betreft, is getracht zo nauwkeurig en zorgvuldig mogelijk de auteursrechten van derden te respecteren. Indien men meent dat mountainbike.nl toch de auteursrechten van derden schendt, dan verzoeken wij u z.s.m. contact op te nemen met de redactie.

De pagina zal dan op uw verzoek worden verwijderd. Op Mountainbike.nl zijn veel links opgenomen naar (delen van) andere websites. Indien men vindt dat er (onjuist) wordt gelinkt naar een betreffende website, dan kunt u eveneens contact opnemen met de redactie. De link zal op uw verzoek worden verwijderd of worden aangepast.
Copyright © 2000 - 2019  Mountainbike.nl  All rights reserved by Rogier Mensink
Lees onze Disclaimer


Mountainbike.nl is een initiatief van de bikers van eGate Internet Solutions.