Ritchey Matrabike

Mountainbike.nl is een site voor de échte
mountainbike fanaat!


Teaminfo | Toertochten nieuws | Bedrijfsinfo | Route nieuws | Marathons | Races DH/4X |

  

MTB GIGANTBike2build

Reviews & Reports:
» [Report] Merida Presscamp 2012
» [How to] Speedwheels
» [Report] UCI World Cup Downhill #6 La Bresse
» [Report] Ischgl: Ups and downs
» [Report] Let's go tubeless
» [Report] Mega Avalanche
Special #6 | Buitenlands nieuws (BETA)
Datum: 9 september 2011
Rubriek: Races DH/4X

Wereldtitel mountainbike voor Anneke Beerten: onbeschrijflijk gevoelDatum: 24 april 2011
Rubriek: Races DH/4X

Worldcup Pietermaritzburg: Anneke Beerten wint 4X

Met een overwinning tijdens de 4-cross wedstrijd in Pietermaritzburg is Anneke Beerten in Zuid-Afrika haar wereldbeker siezoen op de best mogelijke manier begonnen. "Yeahhh...First world cup win of the season, everything just felt great tonight and I am happy to kick of the season like this!" twitterde de Milka-Trek rijdster kort na haar race.
Datum: 1 augustus 2010
Rubriek: Races DH/4X

Beerten wint World Cup-wedstrijd

Anneke Beerten heeft in het Italiaanse Val di Sole de vijfde wedstrijd van de World Cup 4-Cross gewonnen. De Achterhoekse neemt tevens de leiding over in de stand om de UCI-World Cup. Lees verderDatum: 21 september 2009
Rubriek: Races DH/4X

Anneke Beerten: World Cup #8 Schladming, Austria

This is it, the 2009 season is done. I can look back on a great season. Worlds did not go as planned but this weekends racing here in Schladming, Austria made up for it all.


Datum: 4 augustus 2009
Rubriek: Races DH/4X

VIDEO: Wichman succesvol bij WB-wedstrijd 4-cross

Joost Wichman heeft in de Sloveense plaats Maribor een wedstrijd om de wereldbeker 4-cross op zijn naam geschreven. Het was de derde overwinning in de wereldbeker voor Wichman, die eerder dit seizoen ondermeer zegevierde in Andorra. VIDEO


Datum: 29 juli 2009
Rubriek: Races DH/4X

Anneke Beerten 1e, 4-cross, Mont Sainte Anne

For many years the World Cup circuit is coming to Mont Sainte Anne, Canada. I raced my first mtb World Championships here in Sainte Anne 10 years ago.


Datum: 19 mei 2009
Rubriek: Races DH/4X

Anneke Beerten World Cup #3 Vallnord, Andorra

What looked like was going to be a cold and wet weekend in Andorra turned out to be an nice and sunny weekend with some great racing. The 3rd World Cup of the season was held in the beautiful mountains of Vallnord, Andorra. Vallnord is a great place for skiing in the winter and in the summer you can ride the endless mountainbike trails.


Datum: 4 augustus 2008
Rubriek: Races DH/4X

Anneke Beerten wint WB in Canadese Bromont

Anneke Beerten heeft zaterdag de wereldbekerwedstrijd in de Canadese plaats Bromont op haar naam geschreven. De Achterhoekse, die uitkomt op het onderdeel 4-cross, verstevigde daarmee haar leidende positie in het wereldbekerklassement.


Datum: 22 april 2008
Rubriek: Races DH/4X

Joost Wichman wint openingswedstrijd WB 4-cross Houffalize

Joost-Wichman.jpgMet een spannende 4-cross race werd zaterdag het mountainbike seizoen in Houffalize geopend. Zo'n 90 deelnemers waagden zich op het technisch uitdagende parcours. Het was het eerste jaar dat deze discipline in Houffalize op de menukaart stond. Een volwaardig hoofdgerecht werd aan deelnemers en zo'n 10,000 toeschouwers voorgeschoteld! Een geweldig show, met luide muziek, licht shows, laser shows en een groot vuurwerk aan het einde van de race.

De organisatie was er in geslaagd om op een oppervlakte ter grootte van twee voetbalvelden een grandioos parcours en spektakel te realiseren. Na velen dagen regen was de baan echter iets te nat.Datum: 14 maart 2008
Rubriek: Races DH/4X

Copa Contrapedal Valparaíso (Down Hill race)
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
 FuturumShop TransAtlas Bike


Bikers Forum
Deel je mening en ervaringen met mede bikers. Have fun, let's ride !
 

Nieuws toevoegen
Weet jij iets op bike gebied? Plaats het zelf live, zo zijn je mede bikers in Nederland en Belgie ook meteen op de hoogte ! Je kan het uiteraard ook gewoon mailen.
Heb jij ook een nieuwsbericht, team of route info?!.. organiseert je club een mountainbike tocht?!
Deel het met je mede bikers. Mail het en wij plaatsen het ! Thanx !


RSS

Deze site wordt door een paar enthousiast bikers onderhouden. Wij steken er veel vrije tijd in en zullen alle info zo snel en correct mogelijk online plaatsen. Als jij iets weet of een idee hebt, mail het dan, zo kunnen we de site steeds iets verder uit breiden. Wij kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor eventueel foutieve ingezonden informatie etc., maar mocht jij iets tegenkomen, dan horen we het graag! Ook je eigen inbreng, zoals vakantie verslagen zijn van harte welkom.

Copyright © 2000 - 2019  Mountainbike.nl  All rights reserved by Rogier Mensink and bike mates
Een initiatief van de bikers van eGate Internet Solutions.