Ritchey Matrabike

Mountainbike.nl is een site voor de échte
mountainbike fanaat!


Teaminfo | Toertochten nieuws | Bedrijfsinfo | Route nieuws | Marathons | Races DH/4X |

  

MTB GIGANTBike2build

Reviews & Reports:
» [Report] Merida Presscamp 2012
» [How to] Speedwheels
» [Report] UCI World Cup Downhill #6 La Bresse
» [Report] Ischgl: Ups and downs
» [Report] Let's go tubeless
» [Report] Mega Avalanche
Special #6 | Buitenlands nieuws (BETA)
Datum: 17 augustus 2012
Rubriek: Evenementen

Spinder Mountainbike Trophy, een nieuw en uniek evenement

Op zaterdag 20 oktober a.s. vindt op en rondom de Veluwe een nieuw mountainbike evenement plaats: de Spinder Mountainbike Trophy. Een evenement waarbij Spinder in samenwerking met de NTFU op zoek gaat naar een unieke beleving van de mountainbikesport.
Datum: 8 augustus 2012
Rubriek: Evenementen

Selectie WK Mountainbike 2012 Saalfelden- Leogang bekend

Bondscoaches Tim Heemskerk en Bas de Bever hebben de selecties voor het Wereldkampioenschap Saalfelden - Leogang bekend gemaakt. Het Wereldkampioenschap Mountainbike & Trials wordt verreden van 28 augustus tot 10 september.
Datum: 23 maart 2012
Rubriek: Evenementen

Over één maand is het zover: BikeFestival 2012

Maak nu alvast kennis met het testparcours > www.bikefestival.nl
Over precies één maand is het zover. Dan vindt de eerste editie van BikeFestival plaats op de Nedereindse berg bij Utrecht. Op 21 en 22 april kun je meer dan 200 fietsen uitproberen van maar liefst 15 merken. Zoals Trek, Pinarello, Cervelo en Cube. Van een 29-er tot de tijdritfiets van de Rabobank, van Fully tot elektronisch schakelen. Je komt ervoor naar BikeFestival 2012.
Datum: 14 oktober 2011
Rubriek: Evenementen

BikeMotion Benelux Dag 1

Vandaag was de eerste dag van de BikeMotion Benelux 2011. Getuige de rijen voor de ingang van de zaal vlak voor de opening stonden veel mensen te trappelen om te zien wat er het komende jaar allemaal aan nieuws is in fietsland.

Na een eerste korte rondgang over de beurs was de eerste conclusie dat het vooral meer van hetzelfde is het komende jaar. De twentyniners voeren duidelijk de boventoon bij de nieuwigheden, en zeker in de carbon frames lijkt het moeilijk om nog enigszins onderscheidend te zijn. Als je wat beter gaat kijken is er echter nog wel genoeg te zien en te beleven. Bij de grotere merken als Trek, Specialized, Scott, Merida etc. zijn in de nieuwe topmodellen echt nog wel nieuwe dingen te ontdekken die nog niet door de rest gekopieerd zijn, en ook bij sommige van de kleine merken wordt je af en toe nog aangenaam verrast door een slimme vernieuwing.

Daarnaast blijft het gewoon leuk om lekker over de beursvloer te struinen en al die mooie bikes en anders spullen in het echt te kunnen bekijken. Zeker aangezien de beurs dit jaar nog een stuk groter is dan vorig jaar. Ook heeft het  iets bijzonders om een praatje te kunnen maken met mensen als Mark Lynskey, Mario Cipollini en Anneke Beerten. Het is daarom dus zeker de moeite waard om dit weekend naar Utrecht af te reizen om de BikeMotion Benelux te bezoeken.


Kijk voor een kleine foto-impressie van vandaag op de Facebook pagina van Mountainbike.nl:


http://www.facebook.com/Mountainbike.nl

 


En vergeet niet om fan te worden als je er toch bent ;-)Datum: 9 oktober 2011
Rubriek: Evenementen

Bike Motion Benelux :: Dit Weekend!

Online kaart(en) kopen | Aanmelden op Facebook | ActiviteitenDatum: 24 oktober 2010
Rubriek: Evenementen

Roc d'Azur 2011: Roc Altitude

Een nieuw evenement tijdens de Roc d’Azur; De Roc Altittude, een tocht met een verschillend start- en eindpunt. 45 km en 1750 hoogtemeters, een hele kluif om je in vast te bijten.
Datum: 10 oktober 2010
Rubriek: Evenementen

Roc d'Azur 2010

Ook dit jaar waren er weer veel Nederlanders die acte de presence gaven op het zuid-Franse evenement "Roc d'Azur". De traditionele afsluiter op zondag werd weer gevormd door de de naamdrager van het evenement: de Roc d'Azur. Henk-Jaap Moorlag kwam hier goed voor de dag met een prachtige achtste plaats. 
Datum: 11 november 2009
Rubriek: Evenementen

Landgoed de Biestheuvel (Brabant) organiseert ATB arrangementen

De winterzon schijnt over de weilanden en voordat de lente haar intrede doet is het een fantastisch vooruitzicht om nog een paar nachtjes te verblijven op ons mooie Landgoed.


Datum: 29 oktober 2009
Rubriek: Evenementen

Bikefreaks warmen zich op voor Bike MOTION Benelux 2009

Tienduizenden fietsfreaks warmen zich al op voor een bezoek aan Bike MOTION Benelux 2009, van vrijdag 30 oktober tot en met zondag 1 november in Jaarbeurs Utrecht.
Openingstijden | Plattegrond | Activiteiten | Merkenlijst
Datum: 2 september 2009
Rubriek: Evenementen

Duchenne Heroes 2009 stevent af op 1 miljoen euro

Mountainbikers bikkelen zeven dagen voor spierziekte Duchenne
Driehonderd mountainbikers zetten van 13 t/m 19 september alles op alles tijdens de mountainbiketocht Duchenne Heroes 2009.1 | 2 | 3 |
 FuturumShop TransAtlas Bike


Bikers Forum
Deel je mening en ervaringen met mede bikers. Have fun, let's ride !
 

Nieuws toevoegen
Weet jij iets op bike gebied? Plaats het zelf live, zo zijn je mede bikers in Nederland en Belgie ook meteen op de hoogte ! Je kan het uiteraard ook gewoon mailen.
Heb jij ook een nieuwsbericht, team of route info?!.. organiseert je club een mountainbike tocht?!
Deel het met je mede bikers. Mail het en wij plaatsen het ! Thanx !


RSS

Deze site wordt door een paar enthousiast bikers onderhouden. Wij steken er veel vrije tijd in en zullen alle info zo snel en correct mogelijk online plaatsen. Als jij iets weet of een idee hebt, mail het dan, zo kunnen we de site steeds iets verder uit breiden. Wij kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor eventueel foutieve ingezonden informatie etc., maar mocht jij iets tegenkomen, dan horen we het graag! Ook je eigen inbreng, zoals vakantie verslagen zijn van harte welkom.

Copyright © 2000 - 2018  Mountainbike.nl  All rights reserved by Rogier Mensink and bike mates
Een initiatief van de bikers van eGate Internet Solutions.